Privacybeleid

Het Centrum voor Levensvragen/KOH vindt de bescherming van persoonsgegevens belangrijk. Daarom behandelen wij je persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zo zorgvuldig mogelijk. We houden ons hiervoor aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hieronder leggen wij uit hoe wij dat doen.

Hoe verwerken wij persoonsgegevens
Wij gebruiken persoonsgegevens om cliënten en geestelijk verzorgers met elkaar in contact te brengen. Daarnaast gebruiken wij je gegevens om contact met je op te nemen als je ons daarom vraagt via het contactformulier. Wij gebruiken je gegevens ook als er een wettelijke reden is.

Wij verwerken persoonlijke gegevens als: naam, contactgegevens (privé en/of zakelijk) waaronder e-mailadres en telefoonnummer, functienaam, organisatie en geboortedatum.

Bewaartermijn
Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze verkregen zijn of om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen.

Beveiliging
Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen die redelijkerwijs mogelijk zijn om je persoonsgegevens te beveiligen. Wij eisen van onze leveranciers die toegang hebben tot persoonsgegevens dat zij aantoonbaar voldoen aan de eisen van de privacywetgeving.

je rechten
Je hebt recht op inzage in je persoonsgegevens. Stuur ons hiervoor een schriftelijk verzoek tot inzage. Wij nemen je verzoek zo snel mogelijk in behandeling.

Wil je dat wij je persoonsgegevens niet of beperkt verwerken? Of wil je je gegevens laten verwijderen? Stuur ons dan een schriftelijk verzoek. Wij nemen dit zo snel mogelijk in behandeling.

Je kunt te allen tijde je toestemming intrekken. In dat geval stoppen wij met de verwerking van je persoonlijke gegevens tenzij een wettelijke verplichting ons daartoe verplicht.

Delen van je gegevens
Wij delen je persoonlijke gegevens niet met derden behalve in de volgende gevallen:

  • als je ons hiervoor schriftelijk toestemming geeft
  • als wij een leverancier inschakelen die in onze opdracht je persoonsgegevens verwerkt. In dat geval sluiten wij met de leverancier een overeenkomst die voldoet aan de AVG.
  • als wij dit moeten op grond van een wettelijke verplichting of rechterlijke uitspraak waartegen geen (hoger) beroep meer openstaat

Google Analytics
Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service van Google Inc. Google Analytics gebruikt cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het privacybeleid van Google.

Social media
Onze website bevat buttons om informatie te kunnen delen via social media zoals LinkedIn. Als je op deze button klikt word je direct doorgeleid naar de betreffende website. Wij plaatsten hierbij geen cookies, maar mogelijk derde partijen via hun website wel. Daar hebben wij geen invloed op. Wij adviseren je de privacyverklaring van deze partijen te raadplegen als je wilt weten hoe zij omgaan met je persoonsgegevens.

Klacht
Als je niet tevreden bent met de manier waarop wij met je persoonsgegevens omgaan dan kun je een klacht bij ons indienen. Mochten we er samen niet uitkomen dan kun je je wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen
Wij kunnen het privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Om op de hoogte te blijven raden wij je aan deze pagina regelmatig te lezen.

Contact met ons
Als je vragen hebt over onze privacyverklaring of als je je persoonsgegevens wilt opvragen, wijzigen of laten verwijderen, stuur dan een e-mail naar info@stichtingkoh.nl.

Voor het laatst gewijzigd op 15 februari 2020.